top of page

SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: GEERTRUI VERBRAAK

"Sinds een aantal maanden heb ik Slim & Shape Yoga ontdekt. Deze lessen volg ik in Utrecht bij bbb health boutique. Kathy neemt ons op een heel fijne manier mee tijdens de yogales.

Tussen de bedrijven door neem ik hiervoor graag de tijd. Meestal combineer ik de les met een thuiswerkdag. Wat ik heel bijzonder vind is dat, door de combinatie van ademhaling, flow en detox, Slim & Shape Yoga mij terugbrengt bij mijzelf, in het hier en nu. Hoe gaat het met me? Hoe voel ik me? Wat heb ik nodig? Wat wil ik mezelf geven?

En zo ben ik na een uur heerlijk ontspannen, vol aandacht voor mezelf en de dingen die ik de rest van de dag doe. Slim & Shape Yoga is zo iedere keer weer een cadeau!"

~ Geertrui Verbraak sport bij bbb health boutique Utrecht

Geertrui Verbraak

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page