ADEM!

Ik ben bewust van de impact die mijn manier van ademen heeft op mijn body shape, vooral bij spanning en sensatie. Elke keer, gedurende de dag, als ik eraan denk geef ik mezelf 10 diepe volledige buikademhalingen (middenrifademhalingen). Ik kan dit niet vaak genoeg doen! BREATHE... AND SHAPE IS COMING. Ga naar bijbehorende INSIGHT. Meer HOME PRACTICES. Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update onderaan deze site of via de pop-up in je scherm.

#slimenshapeyoga #SlimShape #SlimShapeYoga #slimshape #buikademhaling #middenrifademhaling #bodyshape #body #shape #spanning #sensatie #spanningensensatie #adem #breathe

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.