top of page

SLIM & SHAPER VAN DE WEEK: SUSANNE

"Slim & Shape Yoga is mijn favoriete uurtje van de week. Een paar maanden geleden ben ik begonnen. Ik zat toen niet zo lekker in mijn vel, was druk in mijn hoofd, niet in shape en zocht een sport waar ik beide weer op orde kon krijgen. Bij mijn sportschool werden de lessen van Kathy (Kamasc Yoga) aangeraden en nu sla ik geen les meer over.

De Slim & Shape lessen zijn goed opgebouwd. Eerst zet je een intentie voor de les en vervolgens werk je toe naar een goede ademhaling, zodat je de flow oefeningen goed kunt uitvoeren. En het werkt!

De buikmassage was in het begin erg heftig, maar nu juist fijn omdat je weet wat het met je doet. Daarbij was het voor mij écht een eye opener dat je zelfs door goed te ademhalen kunt shapen!

Slim & Shape Yoga is een slimme zet als je een pittige workout zoekt en tóch ook rust in je hoofd wilt. De perfecte combinatie! Ik word er in ieder geval heel heel blij van. Zelfs van de spierpijn de volgende dag ☺"

~ Susanne sport bij bbb health boutique Utrecht

Lees meer Slim & Shape Yoga ervaringsverhalen

 

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page