top of page

DOEI STRESS, HALLO ONTSPANNINGS-oefening

Adem in...1, 2, 3, 4, adem uit...1, 2, 3, 4. Ik vertraag ten minste 3x per dag mijn ademhaling voor in ieder geval 8 volledige ademhalingsrondes per keer. De inadem laat ik net zo lang duren als de uitadem. Hierdoor wordt mijn zenuwstelsel kalm en krijgt stress minder kans. Ik tel langzaam met mijn in- en uitadem mee. Misschien moet ik beginnen bij langzaam tot 3 tellen. Dus 3 seconden voor de inadem en 3 seconden voor de uitadem. Na een tijdje heb ik meer ademruimte gekregen en voer ik het tellen op naar 4 en misschien zelfs naar 5! Ga naar bijbehorende INSIGHT. Meer HOME PRACTICES. Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update onderaan deze site of via de pop-up in je scherm.

Slim & Shape Yoga: HOME PRACTICE

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page