DOEI STRESS, HALLO ONTSPANNINGS-oefening

Adem in...1, 2, 3, 4, adem uit...1, 2, 3, 4. Ik vertraag ten minste 3x per dag mijn ademhaling voor in ieder geval 8 volledige ademhalingsrondes per keer. De inadem laat ik net zo lang duren als de uitadem. Hierdoor wordt mijn zenuwstelsel kalm en krijgt stress minder kans. Ik tel langzaam met mijn in- en uitadem mee. Misschien moet ik beginnen bij langzaam tot 3 tellen. Dus 3 seconden voor de inadem en 3 seconden voor de uitadem. Na een tijdje heb ik meer ademruimte gekregen en voer ik het tellen op naar 4 en misschien zelfs naar 5! Ga naar bijbehorende INSIGHT. Meer HOME PRACTICES. Wil je voortaan de Slim & Shape Yoga HOME PRACTICE in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de Weekly Member Update onderaan deze site of via de pop-up in je scherm.

#adem #ademhaling #ademin #ademuit #stress #ontspanning #ademruimte

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.