top of page

BIG ANNOUNCEMENT - NEW PRODUCT

Vorig jaar rond deze tijd deed ik ook een grote aankondiging. Ik vertelde jullie dat ik per januari 2016 het Slim & Shape Yoga systeem zou gaan lanceren. Een geheel nieuw yogasysteem door mijzelf ontwikkeld. Tot stand gekomen door de behoefte van mijn klant en mijzelf: nooit meer stress ervaren en een prachtig slim en in-shape lichaam.

In januari 2017 bestaat Slim & Shape Yoga® officieel 1 jaar! We hebben als team in 2016 een prachtig concept en merk neergezet waarmee we van plan zijn nog veel mensen te helpen naar een fijner leven. Om deze mijlpaal groots te vieren lanceren we, jawel, een nieuw Slim & Shape product in het eerste kwartaal van 2017!

Ik ben zelf al helemaal weg van dit product en ik weet zeker dat jij dat ook zult zijn! Het fantastische eraan is dat het gemaakt is voor vrouwen én mannen, zowel voor jong als oud! Tipje van de sluier: voor de vaste Slim & Shapers onder ons zal dit product niet geheel als een verrassing komen…

Abonneer je op de Slim & Shape Yoga Member Update, mocht je daar nog niet op geabonneerd zijn. Via deze Member Update word je namelijk als eerste op de hoogte gehouden wanneer de lancering van dit mysterieuze product is en natuurlijk wát het is! Én heel belangrijk: als member krijg je de kans om als eerste te bestellen! Dat kan verstandig zijn, want dit bijzondere product wordt steeds maar in kleine batches gemaakt en geleverd.

Wordt nu direct gratis een Slim & Shape Yoga Member door je aan te melden voor de Member Update. Meld je aan via deze site.

Love, Kamasc Yoga

Oprichtster Slim & Shape Yoga® P.s.: Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Big Announcement! New Slim & Shape Yoga product

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page