GEBRUIKMAKEN VAN DE GEZONDE EFFECTEN VAN KOU - OEFENING

De aankomende 14 dagen ga ik na mijn warme douche, koud afdouchen. Het koude afdouchen doe ik 2 minuten lang. Misschien lukt me dat nog niet direct, maar dan bouw ik het langzaam op met steeds 30 seconden langer.

Terwijl ik onder de koude douche sta, blijf ik rustig en diep naar mijn buik toe ademen. Ik schrijf in mijn koude-douche dagboekje op, hoe ik me na het douchen voel. Dit doe ik 14 dagen lang. Daarna bepaal ik aan de hand van mijn bevindingen of ik nog wel wil stoppen met dit stimulerende, gezonde nieuwe ritueel! Lees ook de bijbehorende INSIGHT.

#SlimShapeYoga #yoga #kouddouchen #buikademhalingen #koudafdouchen #gezond #kou #gezondeeffectenkou #douchen #koudedouche

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.