top of page

Banoffee Pie

Taartje als ontbijt? Jazeker! Eerder deelde ik met jullie mijn blueberry surprise breakfast.

Omdat het ontbijt altijd een feestje is willen we dit natuurlijk vaker vieren met een taartje. Zo maakte ik laatst deze heerlijke banoffee pie als tussendoortje, maar eigenlijk is dit taartje ook erg lekker en voedzaam om als ontbijt te serveren. Krijg jij al water in je mond? De Banoffee Pie is zo te maken. Bekijk hier het recept (geïnspireerd van de the green happiness).

Voor 1 klein taartje

  • 80 gram boekweitvlokken

  • 50 gram geraspte kokos

  • 200 gram verse dadels

  • 2 bananen

  • 100 ml water

  • 100 ml kokosyoghurt

  • 1 handje cacao nibs

Kneed de boekweitvlokken, geraspte kokos en 140 g verse dadels in een kom en maak er een samenhangend mengsel van. Verdeel het deeg over een kleine taartvorm of een bakje. Snijd de bananen in stukjes en leg ze als een waaier over de bodem. Doe de overige dadels (60 g) met water in de blender en mix tot een romige karamelsaus. Schep de kokosyoghurt op het taartje met de karamelsaus en bestrooi je taartje met wat cacaonibs.

 
Banoffee Pie - Anna van Neerven


UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page