top of page

RAWNOLA (voor over je smoothie)

Rawnola of is het granola? Misschien is granola voor de meeste van jullie bekend. Een heerlijk knapperig goedje voor over je smoothie. Alleen zelf ben ik sinds kort helemaal weg van RAWNOLA!

Rawnola is eigenlijk hetzelfde als granola alleen dan ongebakken (RAW!). Benieuwd naar mijn rawnola recept? Abonneer je dan op de Slim & Shape Member Update en ontvang het recept in je mail!

Enjoy your day. Liefs, Anna (plant based foodie)

 
 

Ingrediënten rawnola (voor ongeveer 3 kleine porties) - 5 medjool dadels - 80 gram boekweit grutten - 90 gram havermout vlokken - snufje kaneelIngrediënten acai smoothie - 1 pakje frozen acai - 1/2 avocado - 1/2 banaan - 150 ml amandelmelk Zo maak je de rawnola Ontpit de dadels en snijd ze in stukjes. Doe de stukjes dadel in je blender of keukenmachine met de boekweit grutten, havermout en kaneel. Blend dit samen tot een plakkerig geheel en schep het in een bakje. Zo maak je de acai smoothie. Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een geheel. Schenk de volle acai smoothie in een glaasje/kommetje en versier met de rawnola! Bewaar je rawnola in een afgesloten bakje in de koelkast voor maximaal 3 dagen. Ik ben benieuwd wat jij van de rawnola vindt! Laat het ons weten via onze facebook page. P.S. kijk ook eens op mijn Instagram: lovebeinginshape

#rawnola #granola #SlimShapeYoga #slimshape #recept #AnnavanNeerven #smoothie

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page