top of page

FRISSE BLOEMKOOLSOEP

Misschien hebben jullie het al een beetje door! Ik ben ontzettend gek op smoothies en soepjes. Ze zijn niet alleen lekker maar ook zo makkelijk te bereiden.

LET’S GO SOUPING! Naast het drinken van smoothies is het eten/drinken van soepjes ook een trend en noemen ze het souping. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een fijne pan en een blender.

Dit heerlijke romige soepje (door de kokosmelk) van bloemkool smaakt verrukkelijk. Om eerlijk te zijn was ik nooit echt van de bloemkoolsoep. Alleen dit soepje maakt zeker het verschil!

ONZE BLOEMKOOL IS EEN SUPERFOOD! Wist je dat deze witte groenten vol zit met vitamines en mineralen? Een echte superfood! Daarbij bevat een bloemkool weinig vet, weinig calorieën en bestaat voor 10% uit water. Ben je vegetariër of veganist dan is het goed om te weten dat een bloemkool veel vitamine B bevat.

Krijg je al zin in deze soep van bloemkool? Abonneer je dan op de weekly Slim & Shape Member Update (onderaan de website of via de pop up) en ontvang mijn recepten wekelijks in je mail!

Enjoy your day.

Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page