top of page

EASY PUMPKIN GREEN SALAD

Ben jij ook zo'n ontzettende salade fan? Ik maak regelmatig verschillende salad bowls voor lunch of voor mijn avondeten. Een salad bowl is echt een mix & match en er kan weinig mis gaan!

Voor deze salade heb ik o.a. pompoen geroosterd in de oven en als topping broccoli-kiemen gebruikt.

broccoli-kiemen Broccoli-kiemen bevatten SGS (Sulforafaan Glucosinolaat). Dit is een antioxidant die ook voorkomt in broccoli. SGS zorgt ervoor dat je lichaam zijn eigen afweersysteem versterkt en je weerstand verhoogd. 10 gram broccoli-kiemen bevat ongeveer net zoveel SGS als 300-500 gram gewone broccoli!

Niet zichtbare ingrediënten Benieuwd naar welke (niet zichtbare) ingrediënten er nog meer in deze salade zitten? Abonneer je dan via de website op de weekly Slim & Shape Member Update (onderaan de pagina of via de pop-up) en ontvang dit recept en mijn andere recepten wekelijks in je mail!

Enjoy your day. Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page