top of page

EIWITRIJKE TEMPEH SALADE

Heb jij weleens tempeh gegeten? Ik at het als jong meisje altijd bij mijn oma. Als half Indonesisch vegetarisch meisje was dit toen en nu nog steeds de ideale vleesvervanger. Wist je dat tempeh een gefermenteerd soja product is?

Fermenteren betekent dat een product in aanraking is geweest met schimmel om tot het uiteindelijke product te komen. Tempeh wordt net als tofu gemaakt van soja, alleen deze soja is gefermenteerd en noemen we tempeh.

Tempeh is beter verteerbaar dan normale tofu en hierdoor kan je lichaam de eiwitten en voedingsstoffen uit tempeh beter opnemen. Dus ben je op zoek naar een gezonde en goede vleesvervanger, experimenteer met tempeh!

Benieuwd naar het recept? Abonneer je dan via de website op de weekly Slim & Shape Member Update en ontvang dit recept en mijn andere recepten wekelijks in je mail!

Enjoy your day. Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page