top of page

ENERGY BOWL MET GIERST & PAKSOI

Wil jij extra energie na je lunch of avondmaaltijd? Probeer dan deze energy bowl van paksoi en gierst! Een soortgelijk recept vond ik op de site van Kimberly Snyder, uiteraard heb ik mijn eigen draai aan dit recept gegeven.

WAAROM PAKSOI? Oorspronkelijk komt paksoi uit China en behoort tot de koolsoort. Net zoals andere groene groentes bevat paksoi heel veel vitaminen en mineralen. Zo zit deze koolsoort vol met vitamine A en C en de mineralen calcium, ijzer, fosfor, magnesium en mangaan.

BENIEUWD NAAR DIT RECEPT VAN PAKSOI? Abonneer je dan op de weekly Slim & Shape Member Update (onderaan deze site) en ontvang dit recept en mijn andere recepten wekelijks in je mail!

Enjoy your day. Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

Energy Bowl Met Gierst & Paksoi

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page