PLANT BASED SCRAMBLED EGG

Als plant based foodie heb ik soms ook wel de behoefte aan een roerei in de ochtend (jeugdsentiment). Als je geen ei eet net zoals ik ga je op zoek naar een nog lekkerder alternatief!

ROEREI VAN TOFU Op de site van Dana van de Minimalist Baker, zag ik een heerlijk roerei ontbijtje op basis van biologische tofu. De tofu kleurt geel door de Indiaanse kruiden kurkuma.

KURKUMA Kurkuma is familie van de gember en bezit net als gember gezondheidsbevorderende eigenschappen. Zo wordt kurkuma al jaren ingezet tegen kwalen. Kurkuma bevat de stof curcumine, dit is een antioxident met een ontstekingsremmende werking. Kurkuma wordt vaak gebruikt in verschillende curry's, om groentes te kruiden. Ook wordt er van kurkuma thee gemaakt.

BENIEUWD NAAR DIT PLANT BASED SCRAMBLED EGG RECEPT? Abonneer je dan op de weekly Slim & Shape Member Update en ontvang dit recept en mijn andere recepten wekelijks in je mail!

Enjoy your day. Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

#scrambledegg #plantbased #AnnavanNeerven #tofu #kurkuma #curcumine #antioxidant #curry #groentes #kruiden #kurkumathee #gember #MinimalistBaker #slimshape #recept

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.