top of page

SWEET POTATO SOUP with coconut/rice milk

Tegenwoordig soup ik vaak. Een van mijn favoriete soepjes is die van bloemkool en kokos. Het recept van dit soepje kan je vinden in de weekly Slim & Shape Member Update van week 31.

Zoete bataat Een andere groente waar je makkelijk een voedzaam soepje mee kan maken is de zoete bataat. De bataat op zichzelf is al hartstikke lekker, ik ben dol op de zoete smaak van deze groente.

Anderhalf keer zoveel antioxidanten Daarnaast zit een zoete aardappel vol met vitamine A (waarvan je huid gaat stralen), C, calcium, magnesium en kalium. Daarbij bevat deze groente wel 1,5 keer zoveel antioxidanten dan onze blauwe bes! De zoete aardappel bevat meer koolhydraten dan de 'regular aardappel', maar wel weer meer vezels waardoor je minder eet om ‘vol' te zitten.

Dit heerlijke soep-receptje komt uit het boek van Deliciously Ella. Ook zij is een plant-based foodie en ze creëert de meest voedzame en simpele recepten.

Benieuwd naar dit sweet potato soup-recept? Abonneer je dan op de weekly Slim & Shape Member Update (onderaan de website) en ontvang dit recept en mijn andere recepten wekelijks in je mail!

Enjoy your day. Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

Anna's Sweet Potato Soup

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page