top of page

ANNA’S SPICY PAPRIKA HUMMUS & ANOUK’S HEALTHY RAW CRACKERS


Spicy paprika dip & healthy raw crackers

Net zoals Kamasc Yoga ben ik dol op de raw crackers van Slim & Shaper Anouk Penso. Regelmatig bestel ik de Rozemarijn en zeepeterselie variant, mijn favo smaken.

Het lekkerst vind ik Anouk’s cracker met een dipje zoals hummus of die muhamara die je hier ook voorbij hebt zien komen.

Wist je al dat je hummus heel makkelijk zelf kan maken? Daarbij kan je heerlijk variëren met verschillende smaken. De pittige paprika hummus is een heerlijke variant op de 'normale' hummus. Inclusief een pittig smaakje door de cayennepeper.

In de nieuwe Member Update vertel ik je hoe je deze hummus maakt! Ontvang je de Member Update nog niet? Meld je dan even aan onderaan deze pagina, of via het pop-up scherm. Je krijgt dan dit en mijn andere recepten wekelijks in je mailbox!

Enjoy your evening,

Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page