top of page

ENERGY HAVERMOUT REPEN

Zondag is mijn vaste dag om te mealpreppen. Als je mealprept maak je eten klaar voor de hele week. Vaak zie je dat topsporters mealpreppen, ze besparen hiermee tijd en hebben een maaltijd binnen handbereik.

Natuurlijk kunnen we allemaal mealpreppen. Mijn manier van mealpreppen is eigenlijk het e.e.a. bakken zodat ik de gehele week of soms wel voor twee weken allerlei healthy bites heb om mee te nemen.

Zo heb ik afgelopen weekend heerlijke havermout repen gemaakt voor extra energie en op een natuurlijke manier gezoet. Ruim de helft van deze repen vries ik in, zodat ik elke ochtend een reepje mee kan nemen voor als ik onderweg ben of moet werken.

Dit recept is makkelijk en je hebt niet veel dingen nodig om het te bereiden. In de nieuwe Slim & Shape Member Update vertel ik je hoe je deze havermout repen maakt!

Ontvang je de Member Update nog niet? Meld je dan even aan onderaan deze pagina of via de pop up in je scherm. Je krijgt dan dit en mijn andere recepten wekelijks in je mailbox!

Enjoy your day, Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

Anna's Havermout Repen

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page