HOMEMADE CHAI LATTE (geen zuivel)

Het wordt eerder donker en deze week gaat het 's nachts vriezen. Je lichaam heeft behoefte aan warmte. Kleed je goed aan en eet warme soepjes :-) Om mezelf in de avond warm te houden, drink ik een heerlijke homemade chai latte met bijvoorbeeld een havermoutreepje uit mijn vorige blog. Benieuwd naar dit chai latte recept? In de aankomende Slim & Shape Member Update vertel ik je hoe je'm maakt. Zorg dat je hem niet mist! Ontvang je de Member Update nog niet? Meld je dan even aan onderaan deze pagina of via de pop-up in je scherm. Je krijgt dan dit en mijn andere recepten wekelijks in je mailbox! Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

#AnnavanNeerven #chailatte #chaitea #tea #thee #chiathee #chai #recept #havermout #zuivel

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
OUR COMPANY
FOLLOW US

Slim & Shape Yoga® is part of Kamasc Yoga

KvK 64199894

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2017 Slim & Shape Yoga. All Rights Reserved.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.