top of page

HOMEMADE CHAI LATTE (geen zuivel)

Het wordt eerder donker en deze week gaat het 's nachts vriezen. Je lichaam heeft behoefte aan warmte. Kleed je goed aan en eet warme soepjes :-) Om mezelf in de avond warm te houden, drink ik een heerlijke homemade chai latte met bijvoorbeeld een havermoutreepje uit mijn vorige blog. Benieuwd naar dit chai latte recept? In de aankomende Slim & Shape Member Update vertel ik je hoe je'm maakt. Zorg dat je hem niet mist! Ontvang je de Member Update nog niet? Meld je dan even aan onderaan deze pagina of via de pop-up in je scherm. Je krijgt dan dit en mijn andere recepten wekelijks in je mailbox! Liefs, Anna van Neerven (plant based foodie)

Anna's Homemade Chai Latte

UITGELICHTE BERICHTEN
RECENTE BERICHTEN
ARCHIEF
VOLG ONS
  • Facebook - Black Circle
bottom of page